Anunțul a fost făcut de Twitter de către cei doi. Simona Halep (20 WTA) nu a mai avut antrenor după despărțirea de Adrian Marcu și Daniel Dobre, la începutul lunii februarie.

Patrick Mouratoglou a scris pe Twitter că ”Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. (…) La sfârșitul săptămânii m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva”.

Românca de 30 de ani s-a oprit în semifinalele Indian Wells luna trecută, meci în care a acuzat o accidentare la coapsa stângă. Ulterior, a anunțat că este nevoită să stea departe de terenul de tenis pentru trei săptămâni.

Serena Williams (40 de ani) nu a mai jucat de anul trecut, de la Wimbledon, când în primul meci a alunecat și și-a rupt tendonul piciorului drept. În clasamentul mondial, a coborât până pe locul 246.

Sursa foto: Twitter Patrick Mouratoglou

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday