Serena Williams a declarat că va încerca să câștige US Open, ultimul turneu de Grand Slam la care va participa, însă după acesta este timpul să meargă ”într-o altă direcție” și se va concentra pe ”alte lucruri care sunt importante pentru mine”.

Într-un interviu pentru celebra revistă Vogue, Williams a declarat: ”Vine un moment în viață când trebuie să ne hotărâm să mergem într-o altă direcție. Acea perioadă este întotdeauna grea când iubești ceva atât de mult. Doamne, îmi place tenisul. Dar acum, numărătoarea inversă a început. Trebuie să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale și, în sfârșit, să descopăr o Serena diferită, dar incitantă. Voi savura aceste câteva săptămâni”.

Anunțul vine la o zi după ce sportiva de 40 de ani a câștigat primul ei meci la simplu după 430 de zile în care mai mult a lipsit de pe terenurile de tenis. Serena a jucat primul ei meci de simplu în peste un an la Wimbledon în iunie, dar a pierdut în fața francezei Harmony Tan.

Williams s-a născut pe 26 septembrie 1981, iar de-a lungul carierei a câștigat 23 de titluri de Grand Slam, cele mai multe din Era Open, însă după Margaret Court (24 de titluri în total). Serena Williams a fost pe primul loc în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni, dintre care 186 consecutive, și a încheiat anul pe primul loc în cinci rânduri.

Sursă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday