Update ora 22:20 În urma incidentului rutier au rezultat 8 victime, dintre care 4 adulți și 4 copii. Doi dintre adulți au decedat, anunță IGSU.

Centrul Infotrafic al Poliție Române anunță că pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, județul Teleorman, un autoturism a acroșat două atelaje hipo. Potrivit primelor informații, două persoane au decedat, iar alte 6 persoane au suferit leziuni, sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. A fost activat planul roșu de intervenție.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman precizează că având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fata locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Sursa foto și video: IGSU.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday