Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6 Alexandria-București, între localitățile Vitănești și Văceni, județul Teleorman, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme. Potrivit primelor date, impactul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane, toate primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Circulația este oprită pe ambele sensuri pentru aproximativ 30 – 45 de minute.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, printre care și un copil de aproximativ doi ani, ce prezintă o fractură deschisă la membrul superior stâng. Acesta a fost preluat de un elicopterul SMURD si transportat la un spital de specialitate din București.

Dintre cei 4 adulți, cu traumatisme ușoare, ce au primit primul ajutor calificat, o femeie de 33 de ani a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunţite. Celelalte trei persoane adulte au refuzat să meargă la spital.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday