Accidentul a avut loc pe Drumul European 70, între Alexandria și Vitănești. Potrivit martorilor și imaginilor de pe camerele de supraveghere, unul dintre TIR-uri a frânat brusc, astfel că autoutilitara l-a lovit din spate și a fost prinsă între cele două autotrenuri. Șoferii au recunoscut că anterior, s-au certat prin intermediul stațiilor radio. Presa locală, care a publicat și imaginile, relatează că cei doi șoferi de TIR sunt tată și fiu.

“În accident au fost implicate trei autovehicule (2 tiruri și o autocamionetă), rezultând o victimă, inconștientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari și predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgență la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital”, transmitea vineri seara ISU Teleorman.

Bărbatul care a decedat era pasager în autoutilitară. Imediat după accident, cei trei șoferi s-au luat la bătaie, în prezența polițiștilor. Unul dintre agenți a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen din dotare.

Foto: ISU Teleorman

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday