Comunicatul oficial:

Conform ultimelor decizii emise de către autoritățile olandeze vă comunicăm faptul că 𝘁𝗼ț𝗶 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗴𝗲𝗿𝗶𝗶 care intenționează să călătorească spre AMS au nevoie de un 𝐓𝐞𝐬𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐠𝐞𝐧 Negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinație. Menționăm faptul că 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 acestui test antigen 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară și pentru pasagerii de tranzit!
În cazul în care pasagerii nu prezintă un Test Negativ Antigen COVID-19, accesul este restricționat.
Totodată, vă informăm că #TAROM va opera zborul #RO361 București OTP – Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19!
Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informațiile de mai sus pot fi modificate. Dacă se impun măsuri noi sau se modifică cele menționate, vă vom informa în consecință.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday