Parlamentul va avea reguli mai stricte pentru jurnaliști și vizitatori, ca urmare a protestelor de miercuri, a anunțat președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, după ședința Birourilor permanente.

Acesta a precizat că regulile vor fi mai stricte, astfel încât cameramanii nu vor mai putea să se apropie de parlamentari.

Câţiva protestatari Rezist s-au aflat, miercuri, pe holul Parlamentului, în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă şi au strigat ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”, aşezându-se pe jos, pentru a nu fi evacuaţi de către agenţii de pază.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au ieşit din sala plenului reunit protejaţi de agenţii de pază. Dragnea nu a vrut să discute nici cu jurnaliştii. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că protestul reprezintă o manifestaţie fascistă, afirmând că “aşa a început fascismul şi totalitarismul în Europa”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday