UPDATE 3: Incendiul este localizat și nu mai există riscul extinderii la vecinăți: „Echipajele operative intervin pentru stingerea flacarilor. Suprafața afectată de incendiu este de 3000 mp. Fără victime”.

UPDATE 2: IGSU arată că a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT, „pentru protejarea populației posibil a fi afectată de fumul rezultat din incendiu”:

„Zona de transmitere a cuprins celulele de telefonie mobila din municipiul Targoviste.

Mesajul a fost eprin intermediul sistemului RO-ALERT: Incendiu fabrică de mobilă cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneț ila fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU/IGSU”

UPDATE: Pompierii recomandă populației aflate în proximitate să rămână în locuințe până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a incendiului, să închidă ușile și ferestrestrele locuințelor, pentru a evita pătrunderea fumului generat de incendiu, și să părăsească zona de manifestare și să identifice locuri sigure, aerisite.

Un incendiu puternic a izbucnit la acoperișul fabricii de mobilă din Târgoviște. Potrivit IGSU, arderea se manifestă la nivelul a 4 hale, pe o suprafață de aproximativ 10.000 mp. În interiorul halelor este depozitată mobilă, elemente construcție mobilă și materiale inflamabile. La fața locului intervin 11 autospeciale de stingere și o autoscară, fiind alertate patru autospeciale de stingere și două autoscări de la ISU București-Ilfov, care se deplasează spre incendiu. Nu au fost înregistrate victime până în acest moment.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday