Dinamica actuală, marcată de presiunea constantă a timpului și a ritmului celor din jur, dar și nevoia de adaptare la schimbările de mediu ne fac, uneori, să nu implementăm corect regulile atunci când vine vorba despre sustenabilitate. Despre cum să ne adaptăm la acest ritm și cum să ne însușim un nou stil de viață fără a influența în mod negativ calitatea vieții noastre, au vorbit Iulia Ionescu și Monica Bârlădeanu în podcast-ul “verde”, MOON Channel, powered by Audi România, un podcast despre evoluție, transformare, adaptare și alegeri sustenabile:

Alegerea unei mașini electrice poate fi un pas spre dobândirea acestui echilibru benefic între ceea ce trebuie să facem pentru a ne respecta Planeta și schimbarea stilului de viață. Monica Bârlădeanu susține că vom face mai ușor aceste schimbări atunci când vom accepta că nu reprezintă o corvoadă, ci o necesitate atât pentru noi, cât și pentru mediu: ”În relația cu mediul înconjurător pot spune că sunt puțin egoistă, pentru că fac alegeri sustenabile pentru conștiința mea. Trebuie să admitem, însă, că resursele noastre sunt finite și cred că sustenabilitatea este înțelepciunea de a face niște alegeri care nu epuizează resursele existente pentru generațiile viitoare, dar nici nu alterează, nu-ți compromite nevoile actuale. Nu trăiești mai prost făcând alegeri sustenabile. Asta înseamnă că nevoile noastre de a ne deplasa rămân aceleași, dar diferența o facem prin tipuri de alegeri. Pot alege să mă deplasez deranjând mediul masiv sau o pot face nederanjând nimic și având respect și pentru ceilalți”, declară Monica în prima parte a podcastului realizat în MOON CITY E-mobility Lounge din galeriile Băneasa Shopping City, unde Monica a avut ocazia să descopere și noul Audi e-tron GT.

Pentru că își dorește să facă cât mai rapid trecerea la un model full electric, Monica și Iulia au testat în cea de-a doua parte a podcastului un model AUDI e-tron Sportback 55 quattro 300 kW. Modelul testat de cele două este primul de serie complet electric și ajunge de la 0 la 100 km/h în 6,6 secunde, are o autonomie de peste 400 de kilometri, zero emisii locale. Un SUV de dimensiuni mari, puternic, eficient, sportiv și practic pentru deplasarea de zi cu zi. Cele două motoare electrice ale sale produc până la 300 kW, oferind performanțe optime pe orice teren. În prima parte a anului 2023 va fi lansat Q8 e-tron – noul model complet electric din gama Audi.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday