Centru Infotrafic informează că pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, la Cornu Luncii, a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate un microbuz, în care se aflau opt persoane, și o autoutilitară. Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunță că a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului, din cauza numărului mare de victime. Două persoane au decedat și alte șapte au fost rănite.

Traficul în zonă este complet blocat.

„Grav accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un microbuz de transport persoane cu 8 pasageri.

Pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat și salvare a persoanelor implicate a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Suceava.

Din primele informații de la fața locului, în urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate și 7 rănite. Persoanele rănite vor primi asistența medicală la fața locului, iar ulterior vor fi transportate la spital.

Intervin la locul accidentului descarcerarea, 7 echipaje medicale SMURD și SAJ, respectiv o ambulanță pentru victime multiple”, anunță ISU într-un comunicat.

Ora 7:40: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Suceava, traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz(8 pasageri) şi o autoutilitară. În urma evenimentului 8 persoane au fost rănite(nu se ştie câte grav şi câte uşor). Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday