O persoană înarmată a deschis focul în patru locații din orașul Denver, luni seara. Ulterior, suspectul a fost urmărit prin oraș de mașinile polițiștilor. Patru persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma atacului, inclusiv un polițist. Suspectul a fost ucis în schimbul de focuri cu forțele de ordine. Motivul atacului nu este clar în acest moment, potrivit autorităților.

Împușcăturile din zona Denver au început la ora locală 17:00, când două femei au fost ucise și un bărbat a fost rănit pe First Avenue și Broadway, în cartierul aglomerat South Broadway al orașului, potrivit șefului poliției. Apoi, un bărbat a fost ucis la câteva străzi distanță pe 12th Avenue și Williams Street de Cheesman Park.

O a treia rundă de împușcături a avut loc în apropierea Departamentului de Urgență pentru Sănătate Denver, fără victime raportate. Ofițerii poliției din Denver au identificat un vehicul legat de acest incident și l-au urmărit, ducând la un schimb de focuri de armă între suspect și ofițeri. 

Suspectul a fugit apoi în zona comercială Belmar, s-a adăpostit într-un hotel și a împușcat un funcționar, după care a părăsit zona, împușcând un polițist în picior. Poliția și suspectul au schimbat mai multe focuri de armă, iar bărbatul înarmat a fost ucis.

Sure alternative: CNN, Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday