Aproximativ 63 de milioane de oameni au urmărit la televizor dezbaterea prezidențială finală dintre președintele Trump și fostul vicepreședinte Joe Biden, scrie Wall Street Journal. Prima dezbatere a atras 73,1 milioane de telespectatori, marcând cea de-a treia cea mai vizionată dezbatere prezidențială din 1976.

Totodată, audiența a fost cu 12% mai mică decât ultima dezbatere de la alegerile din 2016. La ultima dezbatere Trump-Biden organizatorii au putut opri microfonul unui candidat când celălalt vorbește, pentru a evita haosul de la întâlnirea anterioară. 

Pandemia, relațiile internaționale și economia au fost principalele teme pe care cei doi candidați s-au contrazis. Cele mai importante momente ale dezbaterii pot fi revăzute AICI.

Peste 50 de milioane de americani au votat deja pentru alegerile prezidențiale, iar experții se așteaptă la o prezență record a alegătorilor, „poate chiar cea mai mare din ultimul secol”. Cifra impresionantă arată un interes crescut al populației față de cei doi contracandidați, președintele republican Donald Trump și democratul Joe Biden, dar și dorința americanilor de a reduce riscul de expunere la COVID-19, care a ucis peste 221 de mii de persoane din Statele Unite.

Sursă: Wall Street Journal

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday