Vor fi trei dezbateri între candidații propuși de Partidul Republican și cel Democrat. Prima are loc la Cleveland (statul Ohio) pe 30 septembrie la ora 4 (ora României). Următoarele două au loc pe 15 octombrie la Miami (Florida), respectiv 22 octombrie la Nashville (Tennessee).

De asemenea, vicepreședintele Mike Pence, din echipa lui Trump, și Kamala Harris, vicepreședintele propus de Biden, vor participa și ei la o dezbatere, pe 7 octombrie la Salt Lake City, în statul Utah.

Dezbaterea de dimineață va fi structurată sub forma a șase întrebări legate de șase subiecte diferite, care vor fi adresate timp de câte maximum 15 minute. Subiectele sunt: Pandemia, Curtea Supremă, protestele rasiale și violențele care au degenerat, integritatea alegerilor, economia și recordurile personale.

Cel mai recent sondaj întocmit de agenția Reuters și compania Ipsos l-a plasat pe Joe Biden înaintea lui Donald Trump, însă diferența din statele cu populație mare a fost foarte strânsă.

Sursa: BBC.

Sursa foto: Facebook Donald J. Trump, Facebook Joe Biden

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday