Conform unei scrisori a medicului prezidențial Dr. Kevin O’Connor, publicată de către Casa Albă, președintele Joe Biden a fost din nou testat pozitiv pentru Covid-19 sâmbătă dimineață. Medicul a explicat că este probabil vorba de “re-pozitivare”, o trăsătură a infectării cu coronavirus observată la un mic procent din pacienții tratați cu Paxlovid.

Administrația Biden transmite că liderul SUA nu are simptome “și continuă să se simtă destul de bine”, în consecință nu va relua tratamentul medicamentos. O’Connor a precizat că președintele a fost testat negativ marți seara, miercuri dimineața, joi dimineața și vineri dimineața, înainte de a fi testat pozitiv sâmbătă dimineața.

Cu toate acestea, având în vedere testul său antigen pozitiv, el va relua procedurile stricte de izolare”, a mai menționat medicul. Biden ieșise din izolare miercuri, când și-a anunțat public întoarcerea în Biroul Oval.

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus pentru prima dată acum nouă zile, când Casa Albă a transmis că președintele avea simptome foarte ușoare, fiind de asemenea vaccinat cu patru doze.

Sursă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday