“Nu s-au găsit dovezi că acolo avea loc o infracțiune, iar polițiștii nu aveau la acea dată nicio autoritate să intre pe proprietatea bărbatului”, declară purtătorul de cuvânt al Poliției Metropolitane din Nashville. 

Concret, conform unui raport oficial obținut de presa locală din Tennessee, pe data de 21 august 2019, prietena lui Anthony Quinn Warner a sunat la poliție și a declarat că acesta încerca să realizeze o bombă în interiorul unei rulote din curtea sa. Oamenii legii au fost mai întâi la locuința acesteia, care i-a întâmpinat cu două arme descărcate despre care a spus că sunt ale lui Warner și “nu le mai dorește în casă”. Prietena bărbatului a continuat și a spus că acesta vrea să facă niște bombe, “fiind foarte capabil de asta”.

Ulterior, polițiștii au mers la Warner, dar nu l-au găsit acasă sau acesta nu a dorit să răspundă. Totuși, rulota era în curte, așa cum povestise femeia, dar vehiculul era împrejmuit cu un gard, iar agenții nu aveau un mandat pentru percheziții. În același timp, au observat că în fața ușii erau montate numeroase camere de filmat conectate la un sistem de alarmă. 

Aceste informații au ajuns la FBI, care a menționat ulterior că nu l-a găsit pe Warner în evidențele sale ca fiind un om periculos.

Anthony Quinn Warner a produs o deflagrație de proporții în dimineața zilei de Crăciun. El și-a aruncat rulota în aer, în fața sediului companiei de telecomunicații AT&T, după ce a avertizat prin mesaje audio cetățenii să evacueze zona. A murit el însuși în deflagrație, fără a lăsa indicii referitoare la motivația gestului său. 

Sursa: Tennessean

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday