Meteorologii au anunțat și pentru zilele următoare intensificări ale vântului și furtuni puternice, iar serviciile de urgență au emis avertizări de inundații pentru statele VIrginia, Maryland, Delaware și New Jersey, inclusiv pentru capitala Washington, D.C.

În Maryland, guvernatorul a declarat stare de urgență, după ce  apa pe străzile capitalei Annapolis a ajuns până la genunchiul, iar la intrarea în magazine au fost așezați saci cu nisip. Autoritățile locale au anunțat că mai multe drumuri ar putea fi închise. Mass-media locală a arătat imagini cu un bărbat care se deplasa pe stradă într-un caiac.

Din cauza vremii nefavorabile, operatorul de zboruri United Airlines a fost nevoie să anuleze sau să amâna una din cinci curse programate pentru acest weekend, adică aproximativ o mie de zboruri.

Și pe Coasta de Vest, statul California a fost afectat lunea trecută de ploi abundente care au provocat pagube, după luni de secetă și de incendii de vegetație.

Surse alternative: CNN, Business Insider.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday