Fiul președintelui Donald Trump, Barron, în vârstă de 14 ani, a fost confirmat cu COVID-19, la scurt timp după ce părinții săi au contractat virusul, conform unui anunț al Melaniei Trump de pe site-ul Casei Albe.

“În urmă cu două săptămâni am primit diagnosticul pe care atât de mulți americani din toată țara noastră și din lume îl primiseră deja – am fost testați pozitiv cu COVID-19.

Bineînțeles, mintea mea a mers imediat la fiul nostru. Spre marea noastră ușurare, el a fost inițial testat negativ. (…) A fost testat apoi din nou, iar testul a ieșit pozitiv. Din fericire, este un adolescent puternic și nu a prezentat simptome. Într-un fel, m-am bucurat că noi trei am trecut prin asta în același timp, astfel încât să ne putem îngriji unii pe alții și să petrecem timp împreună. De atunci, rezultatele testelor sale COVID au fost negative”, a scris Melania Trump.

Referitor la starea sa de sănătate, Melania spune că a avut simptome ușoare, cu tuse, oboseală și dureri de cap: “Am ales o cale mai naturală în materie de tratament, optând mai mult pentru vitamine și mâncare sănătoasă”.

Articolul integral al Melaniei Trump

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday