Trezoreria americană informează că a sancționat Digital Security și două filiale ale sale pentru faptul că au furnizat ajutor tehnic serviciilor rusești de informații FSB. FSB care se afla deja pe lista sancțiunilor, potrivit Reuters.

Trei responsabili ai Dvetechnoservices au fost sancționați pentru furnizarea agențiilor guvernamentale rusești de capacități ce permit supravegherea și piratarea comunicațiilor care trec prin cabluri submarine.

,,Statele Unite sunt angajate într-un efort continuu pentru a contracara acțiunile rău intenționate efectuate la ordinele Rusiei. Entitățile desemnate astăzi au contribuit direct la îmbunătățirea capacităților rusești în domeniul cibernetic și cel al cablurilor submarine prin intermediul colaborării cu FSB și au pus deci în pericol securitatea SUA și a aliaților noștri”, a declarat secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday