Donald Trump, fostul președinte american, a declarat, în cadrul unui interviu de vineri, că singurul lucru care l-ar putea opri din a candida la următoarele alegerile prezidențiale este “o vestea proastă din partea doctorului”. Trump a dat astfel de înțeles că urmărește să revină la Casa Albă în 2024, lucru pe care l-a adus în discuție de multe ori de la părăsirea funcției, în luna ianuarie.

Anunțul a fost făcut de fostul președinte în cadrul unui interviu la o emisiune a postului de televiziune “Real America’s Voice”, unde a continuat, de asemenea, să critice modul de guvernare și deciziile administrației Biden. Trump l-a criticat și pe Anthony Fauci, epidemiologul șef al Casei Albe.

Deși nu mai este președinte, Donald Trump a continuat să organizeze mitinguri politice în întreaga țară. Acestea au avut ca obiectiv principal promovarea unor candidați, în vederea alegerilor pentru Congres de anul viitor, care susțineau filosofia politică a acestuia, cunoscută sub sloganul “Make America Great Again”, și a teoriilor legate de fraudarea alegerilor prezidențiale pe care le-a pierdut.

Donald Trump, care a învins-o pe fosta secretară de stat Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din 2016, a pierdut cursa electorală din toamna anului trecut în fața actualului președinte Joe Biden.

Sursa: Business Insider

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday