Potrivit datelor furnizate de autoritățile din Los Angeles, companie lui Elon Musk reprezintă acum cel mai mare focar corporatist din regiune, fiind urmată de serviciul de curierat FedEx, cu 85 de cazuri. În total, sunt 452 de infectări, în 37 de firme și companii.

Sediul din Hawthorne, în zona metropolitană a districtului, este și punctul de control al misiunilor spațiale dar tot acolo este și uzina în care sunt construite rachetele reutilizabile. Nu este clar, deocamdată, care vor fi măsurile luate de șefii SpaceX și de autoritățile sanitare, pentru izolarea focarului.

Numărul de infectări vine pe fondul răspândirii accentuate a tulpinii Omicron, care deja este dominantă în SUA. Los Angeles a raportat, în cel mai recent bilanț, cel mai mare număr de cazuri din ultimele patru luni. În această săptămână, este de așteptat ca statul California să depășească 75 de mii de decese, de la începutul pandemiei până acum.

Sursa: NY Times.

Sursa foto: trekandshoot | Dreamstime.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday