Fostul președinte al Statelor Unite a declarat, într-un mesaj postat pe platforma sa de socializare Truth Social, că anumite “scurgeri de informații” de la Biroul Procurorului Districtual din Manhattan indică faptul că va fi arestat săptămâna viitoare. Nu a precizat ce acuzaţii i se aduc.

“Scurgerile ilegale dintr-un district corupt și extrem de politizat [Biroul Procurorului Districtual din Manhattan], care a permis stabilirea de noi recorduri în materie de infracțiuni violente… indică faptul că, fără ca nicio infracțiune să poată fi dovedită, și pe baza unei povești vechi și dovedite a fi o minciună de numeroși alți procurori,  candidatul republican și fost președinte al Statelor Unite ale Americii, va fi arestat săptămâna viitoare, marți. Protestați, recuperați-ne națiunea”, se arată în postarea lui Trump. 

La începutul acestui an, procurorul Alvin Bragg a prezentat dovezi că Donald Trump a oferit prin avocatul său suma de 130 de mii de dolari unei actrițe de filme pentru adulți, în 2016, pentru ca aceasta să nu dea informaţii despre relațiile sale anterioare cu Trump, care pe atunci candida la președinție.

Donald Trump a fost președinte Statelor Unite din 2017 până în 2021 și intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. 

Surse alternative: Reuters, The Guardian

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday