Donald Trump a anunțat pe rețeaua sa de socializare, Truth Social, decesul primei sale soții – Ivana. În postare, fostul președinte american a scris: “Sunt întristat să îi anunț pe toți cei care au iubit-o, printre care sunt mulți, că Ivana Trump a murit în locuința sa din New York. Era o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă!”

Anunțul a fost reluat și într-un comunicat de presă din partea familiei: “Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, de o frumusețe radiantă și o mamă și o prietenă grijulie”.

Cauza morții nu a fost făcută publică, însă ABC News scrie despre o intervenție a serviciilor de urgență din Manhattan în clădirea în care ea locuia. Salvatorii ar fi fost chemați pentru o femeie în vârstă de 73 de ani, care a intrat în stop cardiac.

De la stânga la dreapta: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump

Ivana Trump s-a născut în 1949 în Cehoslovacia, de unde a fugit în Canada din cauza comunismului. După ce a emigrat în SUA, s-a căsătorit cu Donald în 1977, dar au divorțat după 15 ani când miliardarul a cunoscut-o pe actuala soție, Marla. Într-o carte pe care a publicat-o în 2017, Ivana scria că vorbește cu fostul soț săptămânal.

Surse alternative: AP, ABC News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday