• Potrivit Departamentului pentru Servicii de Sănătate din Los Angeles, datele arată că trei milioane de persoane din regiunea Los Angeles au fost infectate cu Covid-19 de la începutul pandemiei, de trei ori mai multe decât numărul raportat oficial.
  • Modelul sugerează că aproximativ 1 din 115 (între 1 din 165 și 1 din 80) locuitori din regiunea Los Angeles sunt în prezent infectați, o creștere față de o săptămână în urmă, când estimarea era de 1 din 125.
  • Oficialii din domeniul sănătății estimează că paturile libere din spitale și secțiile ATI vor fi foarte puține în următoarele patru săptămâni, dar regiunea va avea suficiente ventilatoare pentru a sprijini pacienții bolnavi.

Regiunea Los Angeles a fost grav afectată de coronavirus și se confruntă cu una dintre cele mai mai mari rate de transmiterea bolii din SUA. Unii pacienți așteaptă ore întregi în spitale ca un pat să se elibereze, ambulanțele nu mai transportă persoane cu șanse mici de supraviețuire, iar secțiile ATI sunt aproape de capacitatea maximă. Conform Los Angeles Times, citat de Forbes, un spital funcționează la 320% din capacitate. Regiunea a înregistrat în medie 15 mii de cazuri noi pe zi săptămâna trecută.

Sursa: Forbes.

Foto: Unsplash/Judeus Samson

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday