Amenzile au fost date pentru nerespectarea noilor reguli și a măsurilor de distanțare, sau pentru nepurtarea măștii. Pe lângă cele cinci biserici (din zonele roșii, cu un număr mare de infectări) a mai primit amendă și un restaurant.

Medicii, experții și oficialii din domeniul sănătății își exprimă îngrijorarea din ce în ce mai mare cu privire la un al doilea val al virusului în această iarnă. Orașul se confruntă cu cea mai importantă creștere a cazurile de COVID-19 din martie. Oficialii spun că de la mijlocul lunii august adunările mari și nerespectarea distanțării au provocat focare în Brooklyn și Queens, multe dintre ele în cartierele evreiești. 

În zonă au avut loc și proteste față de restricții. Unul dintre evreii ortodocși care au condus protestele împotriva restricțiilor, Heshy Tischler, a fost reținut de poliție și este posibil să fie pus sub acuzare pentru incitare la revoltă.

Sursă: New York Times

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday