Statele Unite au înregistrat peste 200 de mii de cazuri de infectări cu coronavirus și 4.609. Astăzi, SUA au raportat 556 de decese și 19.005 cazuri de infectare. La nivel mondial sunt peste 920 de mii de infectări și peste 46 de mii de morți. După numărul infecțiilor, Statele Unite sunt cele mai afectate. Pe 27 martie, președintele Donald Trump a promulgat legea prin care vor fi injectate două mii de miliarde de dolari în economia țării, pentru a face față provocărilor, în contextul pandemiei.

Italia raportează 727 de decese noi, în ușoară scădere față de ieri. Numărul infectărilor cu coronavirus depășește 110 mii, iar totalul deceselor ajunge la 13.155. Italia este prima țară după numărul deceselor, dar a doua, raportat la numărul infecțiilor.

Spania a depășit o sută de mii de persoane infectate cu coronavirus și nouă mii de decese. Autoritățile au raportat astăzi încă 864 de decese și aproape opt mii de noi cazuri.

Autoritățile din Marea Britanie anunță încă 563 de decese din cauza coronavirusului. Este cel mai mare număr de persoane decedate, raportat într-o singură zi. S-au înregistrat și peste patru mii de noi cazuri de infectare.

Peste o sută de români din străinătate (mai multe țări) au fost confirmați cu coronavirus în ultimele 24 de ore, iar cinci au murit. În total, 196 de români aflați în străinătate s-au infectat și 24 au murit.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday