Cel puțin cinci persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unui atac armat produs joi într-o clădire în care se află redacţia cotidianului Capital-Gazette, în oraşul american Annapolis, anunţă Poliţia potrivit CNN.

La locul incidentului forțele de securitate au evacuat clădirea, căutând posibili suspecți. Presa a relatat că o persoană, în vârstă de 20 de ani, despre care se crede că a fost autorul atacului, a fost reținută.

„Vrem să ne asigurăm că informația este corectă. Suspectul e audiat. Ancheta abia a început. Va dura o vreme până când vom stabili ce s-a întâmplat. Avem morți și răniți grav. Avem mulți martori pe care îi intervievăm. O persoană e în custodie și vom vorbi cu el în scurt timp. Clădirea a fost securizată. Credem că nu mai sunt alți atacatori în clădire”, declarase Poliția.

Ca urmare a atacului, Departamentul de Poliție al New York-ului a trimis echipaje de poliție la principalele redacții, ca măsură de siguranță.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday