Cauza decesului artistului nu a fost făcută publică. Managerul trupei “Smash Mouth”, Robert Hayes, a transmis doar că Steve Harwell a murit la domiciliul său din Boise, Idaho, înconjurat de familie și prieteni.

Steve ar trebui să fie ținut minte pentru concentrarea sa de nezdruncinat și pentru determinarea sa de a ajunge pe culmile celebrității din industria muzicii pop. Iar faptul că a atins acest obiectiv, aproape imposibil de atins, cu o experiență muzicală foarte limitată, face ca realizările sale să fie cu atât mai remarcabile. Singurele sale unelte au fost farmecul și carisma irepresibilă, ambiția sa nesăbuită și temerară, a declarat Robert Hayes.

Steve Harwell a fost unul dintre membrii fondatori ai formației “Smash Mouth”, cunoscută mai ales pentru melodiile “All Star” și “I’m A Believer”. În timpul carierei sale profesionale, trupa a fost nominalizată pentru premiul Grammy pentru categoria “Cea mai bună Interpretare Pop a unui Duo sau Formație“, pentru piesa “All Star”. Ambele melodii au apărut pe coloana sonoră a filmului de animație “Shrek” din 2001.

Artistul a părăsit formația în anul 2021, din cauza unor probleme de sănătate. Trupa a continuat de atunci alături de un nou vocalist, Zach Goode.

Sursa: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday