Filmul a ajuns la această performanță după doar două săptămâni în cinematografe. “No way Home” este prima producție care depășește pragul de un miliard de dolari în timpul pandemiei. Astfel, a avut încasări de 467 de milioane de dolari în cinematografele din America de Nord și 587 de milioane de dolari în restul lumii.

Numai în weekendul de Crăciun, a generat aproximativ 81 de milioane de dolari din 4.336 de locații din SUA și Canada. Ultimul film care a atins un miliard de dolari în vânzări de bilete la nivel mondial a fost “Star Wars: The Rise of Skywalker” (2019).

Analișii subliniază că realizarea este impresionantă, în condițiile în care filmul nici nu a fost lansat încă în China, care este în prezent considerată cea mai importantă pentru piața cinematografiei. Anterior, “No Way Home” devenise filmul lansat în timpul pandemiei care a avut cele mai mari încasări în ziua de debut (121 de milioane de dolari) și cele mai mari încasări în weekendul de lansare (587 de milioane de dolari). De asemenea, a avut și al treilea cel mai bun debut din toate timpurile.

“The Matrix Resurrections”, un alt fim mult așteptat, nu a performat la fel de bine. A strâns doar 22,5 milioane de dolari în America de Nord după debutul de miercuri, dintre care 12 milioane în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Sursa: NBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday