Școlile hibride și online sunt în prim-planul evoluției educației la nivel global, deoarece oferă soluții adaptate nevoilor specifice ale elevilor. Astfel de inițiative scalabile, care beneficiază de implicarea unor specialiști cu un palmares internațional remarcabil în educație, pot reprezenta o soluție în vederea pregătirii tinerilor pentru viitor.

Liceul internațional hibrid Spark anunță parteneriatul cu Qubiz – o companie cu peste 15 ani de experiență în dezvoltarea de soluții software performante. Această asociere reunește tehnologia – prin expertiza Qubiz – cu abordarea personalizată în educație a Școlii Spark, creând o ofertă unică și valoroasă.

Cu piața muncii în schimbare rapidă și cererea tot mai mare pentru profesioniști cu abilități diferite și eficienți în utilizarea celor mai moderne instrumente și tehnologii, acest parteneriat poziționează Școala Spark drept soluție educațională ce satisface nevoile elevilor de astăzi și le facilitează accesul către cele mai bune universități și ulterior companii – ei fiind cei care vor forma capitalul uman în această era digitală. Acest model educațional, numit “Fit for Future Education”, este disruptiv și inovator, reprezentând viitorul educației.

Spark School a introdus o serie de concepte inovatoare, precum cei patru piloni educaționali care, împreună, oferă elevilor posibilitatea unei dezvoltări holistice: academic, leadership, wellbeing și educație globală. Școala a implementat, de asemenea, un sistem flexibil de învățare adaptat nevoilor și stilului de viață al fiecărui elev și a dezvoltat instrumente care ajută echipa de profesori ai Spark să gândească în afara standardelor și să ofere elevilor școlii programe de învățământ complete. Elevii au acces la un mediu de învățare dinamic, pot coopera, interacționa și se pot concentra pe subiectele care îi pasionează – indiferent de unde se află.

“În prezent, școala folosește o colecție de instrumente pentru a livra diverse funcționalități, dar acest parteneriat va permite Școlii Spark să dezvolte o platformă complet personalizată nevoilor profesorilor și elevilor din comunitatea Spark. Prin amplificarea impactului tehnologiei asupra elevilor și profesorilor, ne propunem să inspirăm, să fim vârful de lance al unei transformări atât de necesare”, a declarat Ruxandra Mercea, fondator Spark School.

“Sprijinul pentru educație este o prioritate pentru Qubiz, care se aliniază bine cu eforturile actuale ale Spark School”, a declarat Marcel Anghel, CEO al Qubiz. ¨De câțiva ani încoace, investim în startup-urile în care credem cu adevărat. Iar Spark nu face excepție de la acest obicei. De fapt, aceasta este cea mai mare investiție într-un singur partener de până acum și suntem încântați să putem sprijini dezvoltarea inovației în educație”, a adăugat el.

Despre Spark School

Spark School este un liceu internațional hibrid, fondat de educatori globali cu experiență în conducerea de școli independente din întreaga lume, oferind un curriculum internațional Cambridge. Spark School schimbă fața învățământului liceal, permițându-le tinerilor din comunitatea școlii să își urmărească propriile pasiuni și preferințele în ceea ce privește locul și modul în care învață.

Despre Qubiz

Din 2008, Qubiz este un partener tehnologic de cursă lungă în cadrul fiecărui proiect, oferind servicii de dezvoltare software și consultanță, în vederea creării unor produse IT de ultimă generație. Nucleul companiei îl reprezintă întotdeauna oamenii, iar acest fapt se reflectă în cultura care – în ciuda creșterii constante a firmei – a rămas la fel de prietenoasă precum cea a unui startup.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday