Potrivit cifrelor oficiale publicate de Ministerul Sănătății, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a trecut de 117 mii, iar cel al deceselor de 11 mii. Pentru a doua zi consecutiv, au fost înregistrați peste 900 de morți. Numărul persoanelor recuperate a trecut de 30 de mii.

Ieri, autoritățile de la Madrid au anunțat că numărul cazurilor de infectare cu coronavirus au trecut de 110 mii, iar cel al deceselor de zece mii, cu 950 de decese în 24 de ore, un nou record.

Miercuri, Spania a depășit o sută de mii de persoane infectate cu coronavirus și nouă mii de decese. Autoritățile au raportat încă 864 de decese, pentru a cincea zi la rând cu peste 800 de morți și 7719 noi cazuri.

Luni, numărul cazurilor de coronavirus în țara din Peninsula Iberică l-a depășit pe cel raportat de China. Autoritățile de la Madrid au raportat  85.195 de cazuri, față de puțin peste 81 de mii înregistrate de chinezi de la începutul pandemiei.

La nivel mondial numărul persoanelor infectate cu coronavirus a depășit un milion, iar cel al deceselor 50 de mii.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday