PlayStation Portal este un dispozitiv de gaming care are nevoie de o conexiune WiFi pentru a se putea conecta remote la o consolă PlayStation 5 și de acolo să aducă imaginile jocului via Remote Play. Dispozitivul dispune de un ecran LCD de opt inci, cu o rezoluție full HD.

În dreapta şi stângă ecranului, PlayStation Portal are două “stick-uri”, care amintesc de controllerul wireless DualSense pentru PS5, pentru a facilita acomodarea rapidă a gamerilor. Un dezavantaj îl reprezintă faptul că nu are Bluetooth.

The Verge scrie că există posibilitatea ca stocurile de PS Portal să se epuizeze la fel de repede ca în cazul lui PlayStation 5, la lansare, motiv pentru care Sony limitează comenzile. Un client poate comanda un singur dispozitiv. Pentru moment, acesta poate fi precomandat pe pagina oficială PlayStation, însă există informații că alți comercianți vor accepta precomenzi începând cu 29 septembrie.

Sursă: The Verge 

Foto: Blog Sony

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday