Filmul „Solo: A Star Wars Story”, care spune povestea tânărului pilot Hans Solo, a obținut 29,3 milioane de dolari în America de Nord în al doilea weekend de la lansare, potrivit studioului, în scădere cu aproximativ 65% față de primul weekend, când obținuse 84,4 milioane de dolari.

Bugetul total al filmului a fost de 300 de milioane de dolari, însă încasările totale la nivel global au ajuns abia la 264 milioane de dolari în două săptămâni, în condițiile în care filmul nu a avut parte de o concurență adevărată în această perioadă.

În timp ce rezultatele nu sunt slabe pentru un asemenea film, experții consideră totuși că este o performanță dezamăgitoare pentru una dintre cele mai iubite francize din America.

Producătorii se așteaptă ca “Solo” să câștige mai puțin de 450 milioane de dolari în timpul întregii sale runde în cinematografe. Prin comparație, ultimele două versiuni “Star Wars” au câștigat peste 1 miliard de dolari fiecare.

http://money.cnn.com/2018/06/03/media/solo-a-star-wars-story-box-office/index.html

 

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday