Într-o postare publicată pe pagina oficială de Facebook sindicatul își exprimă nemulțumirea cu privire la modul în care a fost gestionat cazul șoferului cu numere de înmatriculare anti-PSD.

,,Dacă cineva mai avea dubii când poliţiştii şi sindicatele spun că şefii din structurile MAI sunt numiţi politic şi execută comenzi de partid în loc să-şi facă treaba de poliţiştii, acum recunosc singuri.

Şi trecem de bâlbele cunoscute, pentru că finalul e de rămas în istorie: forfotă multă până la cel mai înalt nivel, justificări puerile cu care să se ascundă comanda dată, lauda maximă cu importantul dosar penal…şi când au ajuns la ultima frază din referat au trebuit să scrie cu mâna lor ,,atât de proşti am fost să executăm comanda, şi-am muncit degeaba” dar în doar trei cuvinte: propunem clasarea cauzei! Încă puţină frecţie urmează: nişte verificări.

Evident că cei care au primit comanda de la partid şi-au transmis-o mai departe, nu vor păţi nimic şi verificările se vor duce direct către agenţii care au fost în stradă şi-au ridicat plăcuţele, pentru că va fi greu de demonstrat că au executat o dispoziţie verbală şi verificările vor concluziona că au acţionat neprofesionist, de capul lor, că nu au ştiut legea deşi aveau această obligaţie de serviciu”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday