UPDATE: Traficul a fost reluat complet.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1, pe sensul Sebeş către Sibiu, circulaţia rutieră este îngreunată la ieşirea spre DN 1, între kilometrii 238 şi 241, în zona municipiului Sibiu, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Impactul, produs ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule, s-a soldat cu rănirera a patru persoane. Valorile de trafic au crescut după producerea evenimentului rutier, fiind formate coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.

Totodată, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a declarat pentru Mediafax: ,,Două echipaje SMURD intervin la ieșirea de pe A1 spre Brașov, la un accident rutier. Patru persoane sunt transportate la spital, conștiente. Alte patru persoane au fost evaluate medical și refuză transportul”.

https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/autostrada-a1-sibiu-deva-trafic-ingreunat-din-cauza-unui-eveniment-rutier

https://www.waze.com/ul?ll=45.76500824%2C24.19429779&navigate=yes&zoom=14

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday