”Efortul comun, al tuturor sibienilor, depus pe parcursul celor 4 săptămâni de carantină, nu a fost în zadar și a dus la o scădere a numărului de cazuri și la o transmitere comunitară mai redusă. Drept urmare, începând de luni, 14 Decembrie ora 05:00 măsura de carantină se încheie în toate localitățile din județ”, anunță prefectul Mircea Crețu pe Facebook.

Prefectul Sibiului a mulțumit, totodată, tuturor cetățenilor care au respectat măsurile și au dat dovadă de responsabilitate, spirit civic și solidaritate.

”Sărbătorile se apropie și este necesar să fim în continuare precauți și să ne protejăm respectând măsurile impuse pe perioada stării de alertă”, mai scrie Mircea Crețu.

În ultima lună, Sibiu, Mediaș, Cisnădie, Tălmaciu, Avrig, comuna Orlat și satul Șelimbăr s-au aflat în carantină. Potrivit Prefecturii, sâmbătă rata de incidență la nivelul județului era de  3,65 la mia de locuitori, iar în municipiul Sibiu de 5,13 la mia de locuitori.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday