Prezentă într-o emisiune la Realitatea TV, Ecaterina Andronescu a vorbit despre guvernare și despre o serie de documente de colaborare cu SRI din 2014, semnate în perioada în care era ministru președintele PSD, Liviu Dragnea.

,,Toți membri de partid, nu exagerez când spun asta, și-ar dori să fie mai eficientă guvernarea și oamenii să fie mai multumiți. De aici apar întotdeauna niște frustrări ale oamenilor care au impresia că lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit să meargă”, a spus senatorul PSD.

De asemenea, întrebată despre documentele pe care Liviu Dragnea le-a semnat împreună cu SRI în perioada în care ocupa funcția de ministru al Dezvoltarii, Ecaterina Andronescu a declarat: ,,Domnul Dragnea trebuie să iasă public şi să spună ce conţine documentul pentru că altfel mesajul pe care îl transmite public îşi pierde credibilitatea, în opinia mea”.

Declarația vine în contextul în care Liviu Dragnea a criticat frecvent protocoalele semnate de diverse instutiții cu SRI.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday