Anunțul a fost făcut de Octavian Berceanu pe pagina sa de Facebook.

Mulțumesc colegilor din Garda Națională de Mediu pentru ca au produs, în 6 luni cât am lucrat împreună, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Garzii Naționale de Mediu. Sper ca săptămâna viitoare colegii din GNM să beneficieze de ajustarea echitabilă a veniturilor, lucru pentru care am luptat împreună cu ministrul Tánczos Barna si căruia îi mulțumesc pentru spiritul de echipă“, a precizat fostul șef al Gărzii de Mediu.

“Este o suită de decizii pe care le-a luat domnul premier. Pe mine m-a lăsat ultimul, îi mulțumesc”, a spus Berceanu la Digi 24.

În urmă cu două săptămâni, Florin Cîțu i-a demis pe secretarii de stat numiți de USR PLUS și, de asemenea, cei 14 prefecți și 28 de subprefecți din cadrul alianței. În acest context, Berceanu, având rang de secretar de stat, era printre ultimii membri USR PLUS care mai erau în funcție. În locul său va rămâne interimar Alexandru Lucian Vasile, comisar al adjunct al Gărzii de Mediu.

Sura foto: Inquam Photos / George Călin

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday