Principalele declarații:

  • Am recepționat 16,3 milioane de doze, dintre care sunt administrate 54,75%. Avem 10,9 milioane de doze recepționate de la Pfizer, dintre care administrate 64%, 1,3 milioane de doze Moderna, 3,3 milioane de doze Astrazeneca, 685 de mii de doze Johnson&Johnson.
  • Pentru perioada următoare, cu excepția vaccinului produs Johnson&Johnson, am suspendat livrările de vaccin, pentru a avea un management al stocurilor cât mai eficient.
  • În această noapte sosesc 237 de mii de doze de la Johnson&Johnson.
  • Suplimentar față de tranzacția pe care România o face cu Danemarca (de vânzare a peste 1 milion de doze Pfizer – n. red.), sunt solicitări din partea multor state și pentru care se lucrează în comun cu autoritățile care au responsabilități în domeniul afacerilor externelor, în principal MAE, prim-ministrul României și Administrația prezidențială și Ministerul Sănătății și aici vom avea vești probabil săptămâna viitoare pentru că sunt mai multe demersuri și analize în acest sens. 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday