”Acționăm cu prioritate în zonele turistice, pe litoralul Mării Negre și în zonele de munte și vom aloca suficiente resurse”, a anunțat Bogdan Despescu, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Principalele declarații:

  • Au fost stabilite mai multe măsuri: suplimentarea efectivelor și forțelor care acționează în teren pentru verificarea respectării regulilor de protecție sanitară; organizarea unor grupe de coordonare operativă la nivelul municipiului București și în județe, sub coordonarea prefecților su scopul de a analiza situația operativă și direcționarea forțelor către zonele de risc
  • Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar vom lua toate măsurile necesare, dar acolo unde vom constata încălcări ale legii, vom luat toate măsurile necesare.
  • Vom organiza acțiuni cu forțe mărite, detașate din țară și din IGPR, Jandarmeria Română, pompieri, reprezentanţi ai ITM, DSVSA, şi OPC, astfel încât să existe măsuri de protejare a cetățeanului. Unde se vor constata abateri, se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activității operatorilor economici.

    Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

    Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

    Susține echipa Biziday