Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost achitat, în dosarul care a fost trimis în judecată de DNA, alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova, pentru fapte de corupţie. Și ceilalți inculpați au fost achitați, magistrații considerând că faptele nu există sau nu sunt prevăzute de legea penală. Decizia nu este definitivă.

Alături de Sebastian Ghiță au fost cercetați în acest dosar fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Liviu Tudose, fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, Viorel Dosaru, ofițerul de poliție Constantin Ispas și fostul procuror general adjunct  al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Aurelian Constantin Mihăilă.

La termenul precedent, din 21 mai, un procuror al Direcției Naționale Anticorupție a solicitat condamnarea lui Ghiță la închisoare cu executare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday