După un model care a atras deja zeci de elevi, Școala Evrika deschide o școală și în vestul Bucureștiului, la numai 50 de metri de ieșirea de metrou „Petrache Poenaru”.

Acum aproape un an, lansam Școala Evrika din centrul Bucureștiului ca pe un proiect aparte, o școală cu sens, cu un proces riguros de învățare, dar cu accent pe creativitate și studiu interdisciplinar. Modelul nostru, susținut de o echipă de profesori pasionați de educație, a atras zeci de copii. Părinții celor care ne-au spus că își doresc școala pentru copiii lor, dar este prea departe, am căutat și am găsit o soluție: deschidem o școală în vestul Capitalei!

Pe Splaiul Independenței, la numărul 319, la doar 50 de metri de gura de metrou „Petrache Poenaru”, se va deschide „Școala din Vest”, pe același concept pe care funcționează Școala Evrika, de pe strada Negustori, numărul 1.

  • Copiii vor studia toate disciplinele din curriculumul național elaborat de Ministerul Educației Naționale, pe un model structurat pe teme multidisciplinare pe fiecare ciclu de învățământ.
  • Accent pe limbi străine: se va studia engleza intensiv (obligatoriu) și a doua limbă străină (la alegere) intensiv.
  • Clase cu elevi puțini, pentru a-i ajuta pe copii să creeze legături puternice și armonioase între ei, să devină prieteni, buni colegi și să înțeleagă cât mai devreme spiritul de echipă.
  • Menținem cele două angajamente ferme luate în fața părinților care au încredere în Școala Evrika: fără meditații și fără bullying. Metoda noastră de învățare presupune atenție acordată fiecărui copil în parte, ceea ce îi permite să recupereze orice diferență și să se prezinte fără emoții la orice test sau evaluare națională. De asemenea, avem toleranță zero față de bullying: îl considerăm o abatere serioasă de la rigorile școlii noastre și avem succes în prevenirea lui.
  • Sport, zilnic. Școala din Vest va avea o adevărată bază sportivă, iar copiii se vor bucura de multă activitate fizică coordonați de profesorii de educație fizică, dar și în timpul lor liber.

Dacă Școala Evrika din centru este gândită ca un nucleu, un loc în care sunt concentrate spiritul, creativitatea și pasiunile noastre, Școala din Vest va fi un adevărat campus, cu mai multe săli de clasă, cu terenuri și sală de sport, săli pentru cluburi și activități recreative. Părinții s-au cam obișnuit să… spere că vor da de o școală bună și copilul lor se va adapta, va învăța bine și va avea prieteni. O școală înseamnă mult mai mult: avem deja echipe formate din cei mai buni specialiști, din țară și străinătate, care se vor ocupa de spațiile destinate învățării, interacțiunii și relaxării copiilor. Ne vom ocupa în mod cât se poate de profesionist de lumină, de compartimentări, de măsurile de siguranță, de spațiu în sine. Pentru că educația se face din pasiune, iar pasiunea înseamnă și respect față de actul învățării. Pentru România, deși poate părea oarecum din viitor, Școala din Vest creată de echipa Evrika, va fi deopotrivă un etalon al inovației și al firescului. Așa credem că trebuie să fie o școală”, declară Marcel Bartic, directorul Școlii Evrika.

Școala din Vest se va deschide la 1 septembrie 2024. Campusul școlii este gândit să primească elevi din toate zonele Bucureștiului, dar mai ales din zona de vest și de nord a Capitalei, fiind ușor accesibilă atât cu metroul, cât și cu mașina sau alte mijloace de transport, din toată zona de nord și vest .

Pentru înscrieri și programări pentru o întâlnire, vă invităm să completați acest formular: https://scoala-evrika.ro/scoala-din-vest/

Ne puteți scrie la admitere@scoala-evrika.ro, sau suna la 0722 329 804.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday