În municipiul Satu Mare, incidența cazurilor de îmbolnăvire COVID-19 este de 1,59 la mia de locuitori, cu o medie cumulată în ultimele 14 zile sub 3 la mia de locuitori, motiv pentru care începând cu data de 06 ianuarie, ora 06,00, se aplică măsurile de prevenire și combatere a infecțiilor generate de COVID-19 unde incidența cumulată a cazurilor este cuprinsă între 1,5 – 3/1000 de locuitori, anunță Prefectura.

Începând de miercuri va fi permisă activitatea cu publicul în interiorul spațiilor comerciale a restaurantelor și cafenelelor, a cinematografelor și sălilor de spectacole și a sălilor de jocuri de noroc, fără a depăși 30% din capacitatea maximă.

În continuare rămân interzise: desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri, nunți, botezuri, mese festive în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private; desfășurarea activității în baruri, cluburi și discoteci; organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale; piscinele și locurile de joacă.

Activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor și rugăciunilor colective, se desfășoară în interiorul și/sau exteriorul lăcașurilor de cult cu respectarea regulilor de protecție sanitară (obligativitate purtare măști de protecție, distanțare fizică și asigurare a soluțiilor de dezinfectare).

 

În municipiul Satu Mare, incidența cazurilor de îmbolnăvire COVID-19 este de 1,59 la mia de locuitori, cu o medie…

Publicată de Instituţia Prefectului Satu Mare pe Luni, 4 ianuarie 2021

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday