În baza Ordinului transmis astăzi de către DSU, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare a adoptat Hotărârea nr. 53 din 18.11.2020 pentru punerea în aplicare a Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 4659974 din 17.11.2020 privind carantină zonală la nivelul municipiului Satu Mare, anunță Prefectura Satu Mare.

Astfel, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe propria răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator”, se specifică în document.

Se permite oficierea slujbelor de înmormântare, botezuri și cununii cu participarea a maximum 16 persoane și oficierea evenimentelor de stare civilă cu cel mult 10 participanți în interior sau 20 în exterior. Evenimentele private sunt interzise, iar magazinele vor limita numărul clienților la 30% din capacitate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday