Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că pentru șapte dintre cei zece nou născuți de la maternitatea din Timișoara, rezultatele testelor au ieșit negative. Se așteaptă rezultatul testelor pentru ceilalți trei bebeluși.

”Pentru 7 nou născuți au ieșit testele și toate sunt negative. Se așteaptă rezultatele testelor celor doi nou născuți care se afla în Arad. Mai este unu nou născut și în Hunedoara pentru care se recoltează astăzi testul.”, se arată în comunicat.

 Zece bebeluși care s-au născut la maternitatea Spitalului Municipal din Timișoara au ieșit pozitiv la testele pentru Covid-19, în timp ce testele mamelor au fost negative.

În urma acestui eveniment, ministrul Sănătății a solicitat Direcției de Sănătate Publică Timișoara să demareze de urgență o verificare la Spitalul Municipal cu privire la cazurile de nou-născuți depistați pozitiv la COVID 19. Totodată, procurorii au deschis dosar penal în cazul maternității Odobescu. Conducerea Direcției de Sănătate Timiș a fost demisă la nici o lună de la numire

 

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday