O nouă eră a televizoarelor, Samsung Neo QLED lansat anul acesta, continuă filozofia de design Samsung orientată către utilizator, reușind astfel să răspundă nevoilor consumatorilor din întreaga lume. Infinity One Design creează cel mai subțire profil de până acum pentru televizoare Samsung. Concentrarea pe elementele esențiale ale experienței utilizatorului a permis Samsung să proiecteze modele TV care se adaptează perfect și se conectează cu ceea ce este în jurul televizorului, luând în considerare stiluri de viață, obiceiuri de vizionare și medii ambientale în continuă schimbare.

Timp de decenii, televizoarele au fost văzute pur și simplu ca un mijloc de a viziona filme și emisiuni; acum sunt mai mult decât o simplă sursă de divertisment, televizoarele servesc și ca săli de conferințe sau chiar ca partener de fitness. Anul trecut a schimbat modul în care consumatorii se raportează la un ecran și, profitând de multiplele specificații pe care un televizor le oferă, oamenii reexaminează rolul pe care îl joacă televizorul în viața lor. Pentru mulți, acest lucru a însemnat achiziția de ecrane suplimentare care să răspundă la mai multe nevoi. Un ecran folosit pentru a face cumpărături online sau pentru a naviga pe rețelele sociale a devenit esențial pentru viața de zi cu zi, deoarece consumatorii au început să îl folosească și pentru muncă, școală, gaming etc.

Gama Samsung Neo QLED 2021 prezintă progrese tehnologice care oferă, mai mult ca niciodată, experiențe de vizionare captivante și realiste. Utilizatorii se pot bucura de experiențe de vizionare mai bune și mai realiste decât oricând prin tehnologia Quantum Matrix și Procesorul Neo Quantum.

Când vine vorba de generarea celor mai bune experiențe de vizionare posibile pe un televizor este necesară o gamă echilibrată de tehnologii și caracteristici pentru a determina calitatea imaginii unui ecran. De la rezoluție la rate de refresh, de la nivelurile de contrast și până la controlul luminii de fundal, de la gama de culori și până la capabilități de redimensionare, toate aceste caracteristici funcționează împreună pentru a crea și a produce imagini de înaltă calitate.

Samsung 2021 Neo QLED revoluționează calitatea imaginii prin tehnologia Quantum Mini LED, cu mii de LED-uri de 40 mai mici. Astfel prin redare la 12-bits niveluri de contrast sunt dezvăluie detalii precise și sofisticate ale imaginii, menținând în același timp un control precis al luminii de fundal.

Gama Neo QLED 2021 încorporează, de asemenea, tehnologia Samsung Quantum Matrix, care susține inovația Quantum Mini LED pentru un control mai mare al sursei de lumină. Acest lucru creează, de asemenea, mai multe posibilități de a oferi un management final al raportului de contrast, precum și nuanțe mai profunde de negru și reducerea efectului de ‘blooming”.

Tehnologia Quantum Matrix profită de caracteristicile hardware superbe ale Mini LED-urilor Quantum, toate încorporate într-un LED de mărimea unui fir de nisip și oferă privitorilor o claritate și un volum de culoare mai realiste decât oricând.

Definiția clară și culorile vii oferite de LED-urile Quantum Mini și tehnologia Quantum Matrix sunt aduse la viață de puternicul Procesor Neo Quantum Samsung. Cu 16 rețele neuronale specializate, gama Neo QLED 2021 oferă upsclaing la o rezoluție 4K sau 8K, care răspunde nevoilor celor mai bune cinematografe chiar la tine de acasă.

În același timp, procesorul Samsung Neo Quantum prezintă tehnologii de învățare, iar gama Neo QLED din 2021 primește o îmbunătățire semnificativă a acestei tehnologii, deoarece Procesorul Neo Quantum evoluat,16 rețele neuronale, clasifică conținutul pe baza rezoluției de intrare, a calității imaginii și a multor altor parametrii.

Mai mult, din moment ce Procesorul Neo Quantum include modele dedicate de upscaling pentru a îmbunătăți cu precizie conținutul bazat pe diverși factori, inclusiv rezoluție, marginile imaginii, detalii și nivelurile de zgomot ale acesteia, îmbunătățind aspectul exact al calității imaginii necesare pentru fiecare tip de conținut.

Samsung Neo QLED revoluționează sunetul pentru o experiență completă de vizionare. Acum te bucuri la tine acasă de un sunet dinamic care te învăluie prin Object Tracking Sound Pro (OTS Pro) și Q-Symphony tehnologie care facilitează funcționarea în sinergie a televizorului si a soundbar-ului. În plus acum sunetul este impecabil, indiferent cum și unde decizi să așezi televizorul tău prin inovația SpaceFit Sound. Iar Active Voice Amplifier (AVA) calibrează nivelul sunetului atunci când zgomotul deranjant creează dificultăți în a asculta dialogul redat de televizor.

Mai multe informații despre televizorul Samsung Neo QLED, găsiți aici.

Samsung inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday