Lansarea urmează să aibă loc în săptămâna CES 2021, considerat cel mai mare spectacol tehnologic al anului. Evenimentul este o premieră deoarece Samsung își lansează de obicei dispozitivele Galaxy în februarie, în apropierea sau în timpul expoziției Mobile World Congress. Informațiile obținute de presă sugerează că ar putea fi anunțate trei telefoane: Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra. 

Analiștii se așteaptă ca între primele două să fie doar o diferență de dimensiune, cu ecran de 6,2 inch pe S21. Totodată, S21 Ultra ar putea avea o dimensiune de 6,7 inch, dar și numeroase alte specificații ușor mai performante, inclusiv camera foto.

Președintele Samsung spunea în decembrie că Samsung își va extinde portofoliul de smartphone-uri pliabile, făcând aceste dispozitive “mai accesibile tuturor în 2021”. CNBC scrie că acțiunile Samsung Electronics din Coreea de Sud au crescut luni cu aproape 3%.

Amintim că în octombrie Samsung a raportat venituri record de 59 de miliarde de dolari pentru trimestrul al treilea al anului, pe fondul creșterii vânzării de telefoane și cipuri. Profitul net a crescut cu 50%, la 8,3 miliarde de euro.

Sursă: CNBC

Foto: Samsung

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday