Directorul executiv al companiei Ryanair, Michael O’Leary, a declarat pentru Reuters că factorul de încărcare, ce măsoară câte locuri disponibile sunt rezervate în avioanele companiei, ar trebui să ajungă la aproximativ 94% în iunie, foarte aproape de nivelul de dinaintea pandemiei.

Și iulie, august și septembrie arată foarte bine, cu factori de încărcare mai mari și, de asemenea, tarife mai mari, care vor crește cu 7-9% față de vara anului 2019”, a precizat O’Leary.

Directorul a adăugat că se așteaptă ca experiența de călătorie pentru clienții europeni să se îmbunătățească pe timpul verii, deoarece managementul aeroportului va “elimina” problema deficitului de personal prin recrutări.

Creșterea bruscă a cererii în ceea ce privește călătoriile aeriene a provocat cozi și întârzieri în unele aeroporturi britanice, precum și în Amsterdam, Dublin și Toronto. Mai mult, personalul spaniol de cabină al Ryanair a declarat luni că va intra în grevă șase zile la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie, dar O’Leary a spus că orice întârziere cauzată de protest ar putea fi “de scurtă durată și fără consecințe”.

Sursă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday