Ryanair va anula unul din șase zboruri programate pentru vineri, după ce piloții din Germania au votat pentru a se alătura celor 24 de ore de oprire stabilite pentru a lovi cea mai mare companie aeriană europeană din Irlanda, Suedia și Belgia înălțimea sezonului de vacanță, scrie Reuters.

Ryanair, care anul trecut a acceptat să recunoască sindicatele pentru prima dată în istoria sa de 30 de ani, se confruntă cu proteste din ce în ce mai mari ale sindicatelor frustrate de progresul lent al negocierilor asupra contractelor colective de muncă.

Compania aeriană irlandeză a anulat deja deja 146 de zboruri pentru vineri, ca urmare a grevelor planificate în Irlanda, Suedia și Belgia. După ce piloții germani au votat pentru a se alătura grevei, se estimează că un număr de 400 de zboruri (aproximativ 17% din cele peste 2.400 de zboruri programate în întreaga Europă pentru acea zi) vor fi anulate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday