Ryanair modifică politica bagajelor de mână. Astfel, pasagerii vor plăti între 6 și 10 euro pentru bagajul de mână de 10 kilograme, pe care până acum îl puteau lua gratuit la bord. Serviciul va fi contra plată începând din 1 noiembrie, potrivit Reuters. 

Conform noilor reguli, pasagerii vor avea permisiunea să ia la bord o geantă mică personală, pe care să o poată pune sub scaunul din față.

Pentru un bagaj de dimensiuni medii, cu o greutate de până la 10 kg, se va plăti între 6 și 8 euro, pentru a-l lua la bord și între 8 și 10 euro, pentru a-l depune la cală.

Compania aeriană declară că face schimbarea, deoarece se înregistrează foarte multe întârzieri ale avioanelor, din cauza faptului că pasagerii aduc prea multe bagaje de mână.

Ryanair spune că serviciul nu îi va aduce profit suplimentar, deoarece serviciul care va fi introdus va fi mai ieftin decât serviciul curent de check-in a bagajelor de până la 10 kilograme.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday