Potrivit Forbes, cea mai mare parte din averea Rihannei (Robyn Fenty) provine din partea de acțiuni pe care aceasta o deține în cadrul companiei de produse cosmetice Fenty Beauty. Rihanna deține 50% dintre acțiunile societății, care valorează aproximativ 1,4 miliarde de dolari. Cealaltă jumătate a companiei Fenty Beauty este deținută de Louis Vuitton, cea mai mare firmă producătoare de bunuri de lux din lume, cu sediul în Paris. 

Fenty Beauty este lider pe piața mondială în această industrie, în mare parte datorită celor 50 de nuanțe de culoare a pielii de care produsele cosmetice dispun, inclusiv nuanțe pentru femeile de culoare, care erau foarte rare în 2017, când marca a fost lansată. 

Restul averii provine din compania acesteia de lenjerie de corp, Savage X Fenty, care valorează aproximativ 270 milioane de dolari, și din veniturile care rezultă din cariera de cântăreață și actriță. Ultimul album muzical al Rihannei, Anti, a fost lansat în 2016. 

Cântăreața este acum a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey.

Surse alternative: Forbes, Reuters.

Sursa foto: Facebook Rihanna.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday